Evenementen

Kom en geniet samen met je vader van een High Beer! Alleen op Vaderdag! voor 2 personen een torentje van allerlei lekkere hapjes en  een plankje met 3 speciaal biertjes voor slechts 16,95 !!  

Zaterdag 27 en Zondag 28 juni organiseert de manege een Bixie,Dressuur en Spring wedstrijd.Iedereen mag meedoen! kosten €9,00

Om het begin van onze vakantie te vieren organiseren wij een gezellige  BBQ  voor jong en oud! Geniet samen met ons van een gezellige middag en avond. kosten voor de BBQ zijn voor een heel speciale prijs  van slechts € 10.00 p.p. meld je van te voren aan bij Cathelijn of Judith!

zaterdag 26 en zondag 27 september organiseert de manege een Bixie ,Dressuur en Springwedstrijd. Iedereen kan meedoen. kosten €9,00

Op 4 Oktober is het wereld dierendag, Als u vandaag een wandelarrangement bij ons neemt hebben wij een lekkere verassing voor Uw viervoeter klaarliggen!!

Onze jaarlijks terugkerende Halloweentocht is ieder jaar weer een groot succes! Een spannende speurtocht door het bos en de velden op en rondom de Blauwe Steen! schrijf je op tijd in kosten €5.00 p.p.

Zaterdag 12 en Zondag 13 December organiseert de Manege een Bixie ,Dressuur en Springwedstrijd. Iedereen kan meedoen. kosten €9,00

18 December  vanaf 20.00 u is het weer Kerst met ballen party tijd! een gezellige avond met een live optreden en lekkere hapjes.