Ponykamp

Tijdens het ponykamp ga je iedere dag minstens twee keer ponyrijden. Iedereen krijgt  les op zijn of haar niveau en krijgt les van een deskundige instructeur. Ben je een ervaren ruiter? Dan kun je meedoen aan springlessen en maken we mooie buitenritten. Kun je nog niet (zo goed) rijden? Dat is helemaal niet erg! Je krijgt op een speelse manier iedere dag les en dan zul je zien dat je ook mee kunt tijdens een mooie buitenrit. Natuurlijk vinden alle pony’s en paarden het sowieso heerlijk om verzorgd en vertroeteld te worden.

Er bestaat ook de mogelijkheid om je eigen pony of paard mee te nemen op ponykamp! Hoe leuk is dat?! Gezellig met je eigen pony of paard op vakantie!

Naast al het ponyrijden is er ook genoeg tijd om andere leuke dingen te doen zoals Kampvuur ,dropping, spelletjes in het bos ! Je hoeft je dus geen seconde te vervelen!

We vinden lekker eten belangrijk,en doen ons best om van iedere maaltijd een feest te maken. Zo krijg je iedere morgen een lekker ontbijt met brood en broodjes van de warme Bakker Hagedoren. verder gaan we bijvoorbeeld gourmetten, bbq-en of zelf pizza’s of taco maken! ook zorgen we iedere dag voor vers fruit!

Schrijf je snel in voor het ponykamp!

Er kunnen Maximaal 20 kinderen per kamp meedoen!

VOL=VOL

Kijk voor de datums in de Agenda!!

kosten voor het ponykamp :

Leden Blauwe Steen €100,00

Niet leden Blauwe Steen €150,00

 Voor het aanmelden hebben wij de volgende gegevens van uw dochter/zoon nodig:

Naam, adres, postcode, woonplaats, 2 of 3 telefoonnummers, emailadres, geboortedatum, naam zorgverzekeraar en polisnummer.

Dit kunt u telefonisch of via e-mail  aan ons doorgeven.